GET A QUOTE

SELFIE STAND

Selfie Stand

Κομψό, λιτό και απλό στην χρήση. Το i-Pad based Photo Booth που λειτουργεί και χωρίς συνοδό. Με δυνατότητα “ντυσίματος” με λογότυπα ή brands. Ιδανικό για μεγάλα ή πολυήμερα events ως μέσω προβολής και επικοινωνίας. Κατάλληλο για εκθέσεις, συναυλίες, εμπορικά κέντρα, beauty sallons, agencies, κα…

Δουλεύει μόνο του για εσάς

Πλήρως αυτοματοποιημένο χωρίς ανάγκη ανθρώπινης υποστήριξης. Και αυτό σημαίνει για εσάς χαμηλότερο κόστος!

Όλα τα χαρακτηριστικά ενός Booth

Λειτουργεί ακριβώς όπως ένα Photobooth και περιλαμβάνει σχεδόν όλα του τα χαρακτηριστικά. Είναι social αλλά μπορεί και να τυπώσει αν το επιθυμείτε.

Πώς λειτουργεί?

Χαρακτηριστικά & Παροχές

Σταθμοί Open-air

Χρησιμοποιούμε Open-air σταθμούς, με πολύ μικρό ίχνος. Χωράνε παντού και είναι καλαίσθητοι.

Not Just photos..

To selfie-stand έχει την δυνατότητα για μονή φωτογραφία ή πολλαπλά καρέ αλλά και Gif’s, Boomerang & Video sessions. Με δυνατότητα επιλογής στην αρχική σελίδα. Η οποία προσωποποιήτε κιόλας με το δημιουργικό που επιθυμείτε!!

..και με μπαταρία!

Το selfie-stand μπορεί να δουλέψει παντού, ακόμα και  χωρίς παροχή ρεύματος. Δουλεύει και με  μπαταρίες με αυτονομία άνω των 6 ωρών χωρίς φόρτιση.

Διασκεδαστικά props

Τα αξεσουάρ που χρησιμοποιούμε είναι χειροποίητα, πολλά και διασκεδαστικά. Καπέλα, γυαλιά, μουστάκια, χειλάκια, ταμπελάκια… Αλλά σχεδιάζουμε  και custom με βάση το θέμα της εκδήλωσής σας!

Live view mode

Μη μαντεύετε πώς δείχνετε ή πώς είναι η πόζα σας. Κοιτάξτε απλά στην οθόνη και δείτε τον εαυτό σας σε πραγματικό χρόνο. Δείτε επίσης στην οθόνη και τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν.

On-line gallery

Όλο το υλικό που δημιουργείται από το event, φωτογραφίες, gif & video είναι διαθέσιμα άμεσα σε on-line gallery  ή σε custom micro-site. Έτσι όλοι οι πελάτες σας μπορούν εύκολα να τις εντοπίσουν και να τις “κατεβάσουν” ή να τις μοιραστούν μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Auto-upload στη σελίδα σας στο Facebook

Αν έχετε δική σας σελίδα στο Facebook ή φτιάξατε μια ειδικά για την εκδήλωσή σας εμείς μπορούμε αυτόματα να ανεβάζουμε εκεί τις φωτογραφίες που δημιουργούνται.

Ερωτηματολόγιο

Μπορείτε να δημιουργήσετε ερωτηματολόγιο που οι χρήστες θα συμπληρώνουν ώστε να μπορούν να αποστείλουν την φωτογραφία τους. Μπορούμε επίσης να συλλέγουμε (μέσω disclaimer) και e-mails.

Όλα τα δεδομένα σας παραδίδονται σε αρχείο .csv στο τέλος της διαδικασίας. Λειτουργεί ιδανικά για εταιρικά event ή προωθητικές ενέργειες.

Παράδοση υλικού

Όλο το υλικό (original photos, prints, gifs & videos) παραδίδονται σε εσάς στο τέλος της υπηρεσίας μας, σε μέγιστη ανάλυση, σε όμορφο προσωποποιημένο USB stick.

Ντύστε το με το δικό σας Logo ή Brand

Το  selfie-stand είναι ιδανικό μέσω για την προβολή της καμπάνιας ή του brand σας. Μπορούμε να το “ντύσουμε” με το δημιουργικό της επιλογής σας με πολύ χαμηλό ή και καθόλου κόστος. Σίγουρα θα “τραβήξει” τα βλέματα και κερδίσει τις εντυπώσεις!!

Μακροχρόνια μίσθωση και συνεκμετάλλευση

Το  selfie-stand    μετατρέπεται γρήγορα και εύκολα σε Brand-booth  με κερματοδέκτη, με σκοπό την μακροχρόνια μίσθωση. Σε συνδυασμό με τον μικρό του όγκο και την minimal αισθητική του ταιριάζει σε οποιονδήποτε χώρο.

Κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, ξενοδοχεία, εστιατόρια, cafe-bar, καταστήματα λιανικής, χώρους τέχνης, τουριστικά σημεία. κ.α..

Με χαμηλό μηνιαίο κόστος αλλά και δυνατότητα συνεκμετάλλευσης. Ο εξυπνότερος και οικονομικότερος τρόπος για την προώθηση της εταιρείας ή προϊόντος σας.

περισσοτερα εδω

Πόσο κοστίζει?

Σας ενδιαφέρει μακροπρόθεσμη ενοικίαση ή πολλαπλοί σταθμοί για μεγάλα event? Καλέστε μας να σχεδιάσουμε μαζί το καλύτερο πακέτο για τις δικές σας ανάγκες.