Classic Booth2018-12-10T12:26:26+00:00
Get a Quote

CLASSIC PHOTOBOOTH

THE MODERN, WHITE, MINIMAL

Get a Quote

CLASSIC PHOTOBOOTH

THE VINTAGE-ELEGANT STYLE

Get a Quote

CLASSIC PHOTOBOOTH

THE RETRO, OLD-FASHION STYLE

Classic Photo Booth

Διαλέξτε μεταξύ του ξύλινου vintage, του μοντέρνου λευκού σταθμού ή της old-fashion κάμερας.

Όλοι τους ταιριάζουν σε οποιοδήποτε χώρο, ανοιχτό ή κλειστό. Συνδυάζοντας τα εντυπωσιακά φόντα,  τα όμορφα σχεδιασμένα δημιουργικά στα τυπώματα, τα διασκεδαστικά αξεσουάρ και το απόλυτα φιλικό service μπορούμε να σας εγγυηθούμε

ότι εσείς και οι καλεσμένοι σας θα ζήσετε μαζί μας την πιο διασκεδαστική εμπειρία!

Όμορφη παρουσία

Όμορφοι, καλαίσθητοι ξύλινοι σταθμοί. Απλά μοναδικοί!

Η απόλυτα διασκεδαστική εμπειρία!

Επαγ/κά τυπώματα

Χρησιμοποιούμε κάμερες Canon DSLR, επαγγελματικό φωτισμό και εκτυπωτές για υψηλό φωτογραφικό αποτέλεσμα.

Φιλικό Προσωπικό

Δεν θα βρείτε πουθενά πιο φιλικούς ανθρώπους. Οι δουλειά μας είναι να σας εξυπηρετούμε και να σας κάνουμε να περνάτε καλά!

Video Booth

Μπορούμε να σας μετατρέψουμε το Photo Booth και σε Video Booth για μοναδικά βιντεάκια, τα οποία μπορείτε αμέσως να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας. Μπορούμε να το συνδυάσουμε με το Photo Booth και να επιλέγουν οι καλεσμένοι σας  στην αρχική οθόνη τι θα ακολουθήσουν..

Available stations

How it works

Χαρακτηριστικά και παροχές

που θα βρείτε στα δικά μας Photo Booths

Διαδραστική οθόνη αφής

Το λογισμικό που χρησιμοποιούμε είναι διαδραστικό και  πολύ φιλικό προς τον χρήστη. Οι φίλοι σας μπορούν ακόμα και να υπογράψουν την φωτογραφία τους με το δάκτυλό τους! Άμεση προβολή σε πραγματικό χρόνο. Αλλα και για ό,τι χρειαστεί, μην ανησυχείτε.. Είμαστε και εμείς εκεί για να σας βοηθήσουμε.

Φαντασικά Gif’s

Οι φωτογραφίες σας μετατρέπονται αυτόματα και σε φανταστικά Gif animation αρχεία, τα οποία μπορείτε να μοιραστείτε με e-mail.

Μπορούμε ακόμα να δημιουργήσουμε και boomerangs απο το ίδιο υλικό..

Loading...

Απεριόριστα τυπώματα / Άμεση δυνατότητα αποστολής

Χρησιμοποιούμε δική μας σύνδεση στο Internet με το δίκτυο της Cosmote. Έτσι μπορείτε να μοιραστείτε άμεσα με τους φίλους σας τις φωτογραφίες, τα Gif ή τα videos σας είτε με e-mail, SMS & Airdrop  ή με ανάρτηση στο Facebook & Twitter. Ανατρέχοντας στο gallery  μπορείτε να επανεκτυπώσετε όποια φωτογραφία θέλετε, όσες φορές θέλετε. Και μην ξεχνάτε : Είναι και μαγνητικές!!!

Δημιουργικά για τις φωτογραφίες σας

Οι επαγγελματίες γραφίστες μας θα σας βοηθήσουν για να φτιάξετε το δημιουργικό που σας αρέσει. Θα το σχεδιάσουμε στα χρώματα που θέλετε, με φόντα που σας αρέσουν και θα γράψουμε το μήνυμα που επιθυμείτε. Και αν πρόκειται για εταιρική ή προωθητική ενέργεια εννοείτε πως θα βάλουμε το logo ή το brand name του προϊόντος σας έτσι ώστε να ταιριάζει τέλεια στο δικό σας event.

Διάλεξε το δημιουργικό σου

Εντυπωσιακά Φόντα

Τα φόντα που χρησιμοποιούμε είναι μοντέρνα και εντυπωσιακά και ταιριάζουν παντού. Καθώς η δημιουργία Custom φόντου αποτελεί πάντα επιλογή, έχετε την δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο απο τα ήδη διαθέσιμα, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Διαλεξε το δικο σου

Μοναδικά Άλμπουμ Ευχών

Φτιάχνουμε για εσάς πανέμορφα χειροποίητα αλλά και προσωποποιημένα άλμπουμ, υψηλής αισθητικής. Οι καλεσμένοι σας κολλάνε την μια φωτογραφία στο βιβλίο και αφήνουν δίπλα την ευχή ή το μήνυμα τους. Η διαδικασία για αυτούς είναι όμορφη και για το ζευγάρι αποτελεί το απόλυτο τρόπο να διατηρήσουν τις αναμνήσεις τους για πάντα! Διαλέξτε το δικό σας βιβλίο ευχών..

Διαθεσιμα σχεδια

Σταθμοί Open-air

Χρησιμοποιούμε Open-air σταθμούς, χωρίς περιοριστικούς θαλάμους. Χωράνε όλοι και είναι καλαίσθητοι.

Μαγνητικά τυπώματα

Οι εκτυπώσεις μας έχουν ζωντανά και όμορφα χρώματα, μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι μαγνητικές! Έτσι όλοι θα τις κρεμάσουν στο ψυγείο τους και θα τις βλέπουν καθημερινά.

Θηκάκια για τις φωτογραφίες

Όλες οι εκτυπώσεις συνοδεύονται με όμορφο θηκάκι για καλύτερη παρουσίαση και μεγαλύτερη προστασία. Μπορείτε να φτιάξετε και το δικό σας προσωποποιημένο θηκάκι με μια μικρή επιβάρυνση.

Διασκεδαστικά props

Τα αξεσουάρ που χρησιμοποιούμε έιναι πολλά και διασκεδαστικά. Καπέλα, γυαλιά, μουστάκια, ταμπελάκια, χειλάκια.. Οι επιλογές σας είναι ατελείωτες!

Live view mode

Μην μαντεύετε πως δείχνετε ή πως είναι η πόζα σας. Κοιτάξτε απλά στην οθόνη και δείτε τον εαυτό σας σε πραγματικό χρόνο. Δείτε επίσης και τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν.

On-line gallery

Όλο το υλικό που δημιουργείται απο το event, φωτός, gifs & videos είναι διαθέσιμα άμεσα στο on-line gallery στο site μας. Έτσι όλοι σας οι καλεσμένοι μπορούν εύκολα να τις εντοπίσουν και να τις «κατεβάσουν» ή να τις μοιραστούν μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Auto-upload στη σελίδα σας στο Facebook

Αν έχετε δική σας σελίδα στο Facebook ή φτιάξατε μια ειδικά για την εκδήλωσή σας εμείς μπορούμε αυτόματα να ανεβάζουμε εκεί τις φωτογραφίες που δημιουργούνται.

Ερωτηματολόγιο

Μπορείτε να δημιουργήσετε ερωτηματολόγιο ώστε οι χρήστες να το συμπληρώνουν ώστε να παραλάβουν την εκτύπωσή τους. Όλα τα δεδομένα σας παραδίδονται σε αρχείο .csv στο τέλος της διαδικασίας. Δουλεύει τέλεια για εταιρικά event ή προωθητικές ενέργειες.

Παράδοση υλικού

Όλο το υλικό (original photos, prints, gifs & videos) παραδίδονται σε εσάς στο τέλος της υπηρεσίας μας, σε μέγιστη ανάλυση, σε όμορφο προσωποποιημένο USB stick.

Προαιρετικές υπηρεσίες / Add-ons

Δείτε τις διαθέσιμες προαιρετικές δυνατότητες για το Photo Booth.

Δεύτερος σημείο για Social Sharing

Αποφύγετε τις ουρές και τον συνωστισμό χρησιμοποιώντας έναν δεύτερο i-Pad based σταθμό, μόνο για το Social sharing & e-mailing.

Επιπλέον οθόνη 42»

Δείξτε τι συμβαίνει πίσω απο το σταθμό ή προβάλετε slideshow με τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε μεγάλη οθόνη για να τις βλέπουν όλοι!

Φουσκωτό δωμάτιο

Εντυπωσιακός φουσκωτός θάλαμος διαστάσεων 2,5×2,5×2,5m. Είναι λευκός και έχει εναλλασσόμενο LED φωτισμό, κόκκινη μοκέτα και ταιριάζει παντού. Δώστε μεγαλύτερη ιδιωτικότητα στην διαδικασία. Εντυπωσιακή παρουσίαση.

Πόσο κοστίζει?

(Οι τιμές αφορούν περιοχή Αττικής σε εκδηλώσεις μέχρι 300 άτομα)

Για μεγαλύτερα events ή εκδηλώσεις εκτός Αττικής καλέστε μας για προσφορά!

Read more

Find us in Santorini