Classic Photo Booth

Διαλέξτε μεταξύ του ξύλινου vintage, του μοντέρνου λευκού σταθμού ή της old-fashion κάμερας.

Όλοι τους ταιριάζουν σε οποιονδήποτε χώρο, ανοιχτό ή κλειστό. Συνδυάζοντας τα εντυπωσιακά φόντα,  τα όμορφα δημιουργικά στις εκτυπώσεις, τα διασκεδαστικά αξεσουάρ και το απόλυτα φιλικό service μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι εσείς και οι καλεσμένοι σας θα ζήσετε μαζί μας την πιο διασκεδαστική εμπειρία!

Όμορφη παρουσία

Όμορφοι, καλαίσθητοι ξύλινοι σταθμοί. Απλά μοναδικοί!

Η απόλυτα διασκεδαστική εμπειρία!

Επαγ/κά τυπώματα

Χρησιμοποιούμε κάμερες Canon DSLR, επαγγελματικό φωτισμό και εκτυπωτές για υψηλό φωτογραφικό αποτέλεσμα.

Φιλικό Προσωπικό

Δεν θα βρείτε πουθενά πιο φιλικούς ανθρώπους. Οι δουλειά μας είναι να σας εξυπηρετούμε και να σας κάνουμε να περνάτε καλά!

Video Booth

Μπορούμε να σας μετατρέψουμε το Photo Booth και σε Video Booth για μοναδικά βιντεάκια, τα οποία μπορείτε αμέσως να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας. Μπορούμε να το συνδυάσουμε με το Photo Booth και να επιλέγουν οι καλεσμένοι σας  στην αρχική οθόνη τι θα ακολουθήσουν..

Available Classic Photobooth stations

White Photobooth Classic
Classic Retro Photo Booth
Vintage Photobooth

How it works

Χαρακτηριστικά και παροχές

που θα βρείτε στα δικά μας Photo Booth

Υπέροχες φωτογραφίες

Χρησιμοποιούμε επαγγελματικές κάμερες και συστήματα φωτισμού με φλάς. Σε συνδυασμό με την μακροχρόνια φωτογραφική εμπειρία μας, σας εγγυόμαστε το καλύτερο φωτογραφικό αποτέλεσμα που μπορείτε να βρείτε. Αυτό μας το επιβεβαιώνουν κα συνεχώς οι πελάτες μας..

Και είναι ένας βασικός λόγος για να μας προτιμήσετε!!

Διαδραστική οθόνη αφής

Το λογισμικό που χρησιμοποιούμε είναι διαδραστικό και πολύ φιλικό προς το χρήστη. Οι φίλοι σας μπορούν ακόμα και να υπογράψουν τη φωτογραφία τους με το δάκτυλό τους! Άμεση προβολή σε πραγματικό χρόνο. Αλλα και για ό,τι χρειαστεί, μην ανησυχείτε… Είμαστε και εμείς εκεί για να σας βοηθήσουμε.

Φανταστικά Gifs

Οι φωτογραφίες σας μετατρέπονται αυτόματα και σε φανταστικά Gif animation αρχεία τα οποία μπορείτε να μοιραστείτε με e-mail.

Μπορούμε ακόμα να δημιουργήσουμε και boomerang από το ίδιο υλικό…

Απεριόριστα τυπώματα / Άμεση δυνατότητα αποστολής

Χρησιμοποιούμε δική μας σύνδεση στο Internet με το δίκτυο της Cosmote. Έτσι μπορείτε να μοιραστείτε άμεσα με τους φίλους σας τις φωτογραφίες, τα Gif ή τα video σας είτε με e-mail, SMS & Airdrop  ή με ανάρτηση στο Facebook & Twitter. Ανατρέχοντας στο gallery  μπορείτε να επανεκτυπώσετε όποια φωτογραφία θέλετε, όσες φορές θέλετε. Και μην ξεχνάτε: Είναι και μαγνητικές!!!

social sharing

Δημιουργικά για τις φωτογραφίες σας

Οι επαγγελματίες γραφίστες μας θα σας βοηθήσουν για να φτιάξετε το δημιουργικό που σας αρέσει. Θα το σχεδιάσουμε στα χρώματα που θέλετε, με φόντα που σας αρέσουν και θα γράψουμε το μήνυμα που επιθυμείτε. Και αν πρόκειται για εταιρική ή προωθητική ενέργεια εννοείται πως θα βάλουμε το logo ή το brand name του προϊόντος σας έτσι ώστε να ταιριάζει τέλεια στο δικό σας event.

Διάλεξε το δημιουργικό σου

Εντυπωσιακά Φόντα

Τα φόντα που χρησιμοποιούμε είναι μοντέρνα, εντυπωσιακά και ταιριάζουν παντού. Έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα ήδη διαθέσιμα, χωρίς επιπλέον χρέωση, αλλά υπάρχει πάντα και η επιλογή δημιουργίας custom φόντου.

Διαλεξε το δικο σου
photo album 2

Μοναδικά Άλμπουμ Ευχών

Φτιάχνουμε για εσάς πανέμορφα χειροποίητα αλλά και προσωποποιημένα άλμπουμ, υψηλής αισθητικής. Οι καλεσμένοι σας κολλάνε τη μια φωτογραφία στο άλπμουμ και αφήνουν δίπλα την ευχή ή το μήνυμά τους. Η διαδικασία για αυτούς είναι ευχάριστη και για το ζευγάρι αποτελεί τον απόλυτο τρόπο να διατηρήσει τις αναμνήσεις του για πάντα! Διαλέξτε το δικό σας άλμπουμ ευχών…

Διαθεσιμα σχεδια

Σταθμοί Open-air

Χρησιμοποιούμε Open-air σταθμούς, χωρίς περιοριστικούς θαλάμους. Χωράνε όλοι και είναι καλαίσθητοι.

Μαγνητικά τυπώματα

Οι εκτυπώσεις μας έχουν ζωντανά και όμορφα χρώματα, μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι μαγνητικές! Έτσι όλοι θα τις κρεμάσουν στο ψυγείο τους και θα τις βλέπουν καθημερινά.

Θηκάκια για τις φωτογραφίες

Όλες οι εκτυπώσεις παραδίδονται σε όμορφο θηκάκι για καλύτερη παρουσίαση και μεγαλύτερη προστασία. Μπορείτε να φτιάξετε και το δικό σας προσωποποιημένο θηκάκι με μια μικρή επιβάρυνση.

Διασκεδαστικά props

Τα αξεσουάρ που χρησιμοποιούμε είναι χειροποίητα, πολλά και διασκεδαστικά. Καπέλα, γυαλιά, μουστάκια, χειλάκια, ταμπελάκια… Οι επιλογές σας είναι ατελείωτες!

Live view mode

Μη μαντεύετε πώς δείχνετε ή πώς είναι η πόζα σας. Κοιτάξτε απλά στην οθόνη και δείτε τον εαυτό σας σε πραγματικό χρόνο. Δείτε επίσης στην οθόνη και τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν.

On-line gallery

Όλο το υλικό που δημιουργείται από το event, φωτογραφίες, gif & video είναι διαθέσιμα άμεσα στο on-line gallery στο site μας. Έτσι όλοι οι καλεσμένοι σας μπορούν εύκολα να τις εντοπίσουν και να τις “κατεβάσουν” ή να τις μοιραστούν μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Auto-upload στη σελίδα σας στο Facebook

Αν έχετε δική σας σελίδα στο Facebook ή φτιάξατε μια ειδικά για την εκδήλωσή σας εμείς μπορούμε αυτόματα να ανεβάζουμε εκεί τις φωτογραφίες που δημιουργούνται.

Ερωτηματολόγιο

Μπορείτε να δημιουργήσετε ερωτηματολόγιο που οι χρήστες θα συμπληρώνουν ώστε να παραλάβουν την εκτύπωσή τους. Όλα τα δεδομένα σας παραδίδονται σε αρχείο .csv στο τέλος της διαδικασίας. Λειτουργεί ιδανικά για εταιρικά event ή προωθητικές ενέργειες.

Παράδοση υλικού

Όλο το υλικό (original photos, prints, gifs & videos) παραδίδονται σε εσάς στο τέλος της υπηρεσίας μας, σε μέγιστη ανάλυση, σε όμορφο προσωποποιημένο USB stick.

Προαιρετικές υπηρεσίες / Add-ons

Δείτε τις διαθέσιμες προαιρετικές υπηρεσίες για το Photo Booth.

Διαδραστικά δημιουργικά εκτύπωσης

Μετατρέψτε το δημιουργικό της εκτύπωσής σας σε διαδραστικό μέσω της εφαρμογής i-Smartphoto, (είμαστε οι official resellers).

Μεταφέρετε το μήνυμα σας , τις ευχές σας, τις ευχαριστίες σας ή ό,τι άλλο επιθυμείτε σε μορφή video ή slideshow στους καλεσμένους σας , πάνω στην  εκτύπωση που θα παίρνουν, με τον πιο μαγικό τρόπο!!!

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι καλεσμένοι σας είναι να “κατεβάσουν” τη δωρεάν εφαρμογή, να εισάγουν τον κωδικό που θα τους παρέχετε και απλά να στρέψουν την κάμερα του κινητού τους στην εκτύπωση που κρατάνε. Με ένα μαγικό τρόπο, η φωτογραφία “ζωντανεύει” και παίζει το video  που έχετε συνδέσει!!Λειτουργεί και χωρίς internet (μετά τη πρώτη εφαρμογή).

Με αυτό τον τρόπο μετατρέπετε τις εκτυπώσεις από το Photo ή Mirror Booth σε μοναδικές ευχαριστήριες κάρτες, ιδιαίτερο αναμνηστικό δώρο, ή σε ζωντανή διαφήμιση για το Brand  ή  την καμπάνια σας!! Δώστε στην εκδήλωσή σας τον πιο wow factor  που θα θυμούνται όλοι!!

Οι οδηγίες παρέχονται σε καρτελάκι που συνοδεύει το θηκάκι της φωτογραφίας μαζί με μια όμορφη διακοσμητική φουντίτσα.  Η εφαρμογή θα λειτουργεί για πάντα!

Μπορείτε να κάνετε δοκιμή κατεβάζοντας την εφαρμογή iSmartphoto απο το Google Play ή το App Store. Στη συνέχεια εισάγετε τον κωδικό 1234 και στρέψτε το κινητό σας  στη φωτογραφία που ακολουθεί. Ζήστε τον Wow Factor!!

Δεύτερος σταθμός για Social Sharing

Αποφύγετε τις ουρές και το συνωστισμό χρησιμοποιώντας έναν δεύτερο i-Pad based σταθμό, μόνο για το Social sharing & e-mailing.

social sharing

Επιπλέον οθόνη 55″

Δείξτε τι συμβαίνει πίσω από το σταθμό ή προβάλετε slideshow με τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε μεγάλη οθόνη για να τις βλέπουν όλοι!

Φουσκωτό δωμάτιο

Εντυπωσιακός φουσκωτός θάλαμος διαστάσεων 3x3x3m. Είναι λευκός και έχει εναλλασσόμενο LED φωτισμό, κόκκινη μοκέτα και ταιριάζει παντού. Δώστε μεγαλύτερη ιδιωτικότητα στη διαδικασία. Πολύ εντυπωσιακή παρουσίαση.

Οι τιμές αφορούν την περιοχή της Αττικής.

Για μεγαλύτερα events, εταιρικές εκδηλώσεις & προωθητικές ενέργειες ή εκδηλώσεις εκτός Αττικής καλέστε μας για προσφορά!