Mirror Booth2019-01-11T10:17:28+00:00
Get a Quote

MIRROR BOOTH

Mirror Booth

Το πιο εντυπωσιακό, πιο όμορφο, πιο τεχνολογικά εξελιγμένο Photo Booth της αγοράς διατίθεται πλέον στον ελληνικό χώρο απο την OnePhotoBooth.

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του και η ξεχωριστή αισθητική κλέβει τα βλέμματα όπου βρεθεί. Ταιριάζει τέλεια σε οποιονδήποτε χώρο, αίθουσα, κτήμα, κήπο…

Ιδανικό και διασκεδαστικό για γάμους, βαπτίσεις πάρτυ, εταιρικές εκδηλώσεις, εμπορικά κέντρα, κα…

Μοναδικό Design

Όμορφο, κομψό και μοντέρνο. Το ιδανικό trend για κάθε εκδήλωση.

Interactive Καθρέπτης

Ο εντυπωσιακός 60 ιντσών touch-screen καθρέπτης και τα διαδραστικά γραφιστικά του εγγυούνται την απόλυτη φωτογραφική εμπειρία στους καλεσμένους σας.

Πως λειτουργεί?

Το Mirror Booth είναι κάτι πολύ περισσότερο απο ένα κλασσικό Photo Booth. Χρησιμοποιεί έναν ολόσωμο καθρέπτη με κρυφή κάμερα και όμορφη κορνίζα ο οποίος επικοινωνεί διαδραστικά με τον καλεσμένο μέσω πρωτότυπων video animations. Ακουμπώντας τον καθρέπτη ενεργοποιείται η εικονική βοηθός και καθοδηγεί στην διαδικασία είτε λήψης φωτογραφίας, είτε φωνητικού διαγωνισμού ή λήψης video, με ήχο, εικόνα, σχόλια και επιβραβεύσεις. Οι καλεσμένοι σας ζούν μια απόλυτα διασκεδαστική, αξέχαστη εμπειρία..

Χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνολογία που έχει το Kinect X-box έχει την δυνατότητα να αναγνωρίζει πρόσωπα και εκφράσεις, να τοποθετεί ψηφιακά αξεσουάρ όπως γυαλιά, μουστάκια, χειλάκια, κα., να αναγνωρίζει κινήσεις και χειρονομίες ώστε να βοηθάει στην καλύτερο ποζάριζμα και λήψη. Το μόνο σίγουρο είναι οτι όλοι φεύγοντας γελάνε και θα έχουν στα χέρια τους και μία φανταστική φωτογραφία!

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά

Σε σχέση με τα κλασσικά Photo Booth το Mirror Booth παρέχει επιπλέον:

Το Mirror Booth φωτογραφίζει ολόσωμες φωτογραφίες. Και χωράνε όλοι!!

Διαλέξτε μόνοι σας στην αρχική οθόνη αν θέλετε μία ολόσωμη εικόνα ή πολλαπλές λήψεις σε μία εκτύπωση.

Και όλα αυτά γίνονται σε έναν καθρέφτη 60 ιντσών!!!

Το αποκλειστικό σύστημα αναγνώρισης προσώπου σας επιτρέπει να επιλέξετε και να τοποθετήσετε μόνοι σας το ψηφιακό prop που σας ταιριάζει. Διαλέξτε μέσα απο μια τεράστια ποικιλία αξεσουάρ. Ή πείτε μας να σχεδιάσουμε αποκλειστικά για εσάς το αξεσουάρ που θα θέλατε!!!

Μετά το πέρας της φωτογράφισης και πρίν την εκτύπωση μπορείτε να σχεδιάσετε με το δάκτυλό σας το προσωπικό μήνυμα σας ή διαλέξτε μία απο τις έτοιμες σφραγίδες μας…

Όμορφα δημιουργικά για τις εκτυπώσεις σας

Οι γραφίστες μας θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε το ομορφότερο δημιουργικό για την εκτύπωσή σας. Και θα το προσωποποιήσουμε με το μήνυμα, λογότυπο ή brand έτσι ώστε να ταιριάζει τέλεια στην εκδήλωσή σας.

Διαλεξτε το δημιουργικο σας

Εντυπωσιακά Φόντα

Τα φόντα που χρησιμοποιούμε είναι μοντέρνα, εντυπωσιακά και ταιριάζουν παντού. Καθώς η δημιουργία Custom φόντου αποτελεί πάντα επιλογή, έχετε την δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο απο τα ήδη διαθέσιμα, χωρίς επιπλέον χρέωση. Το Mirror Booth μπορεί να λειτουργήσει και χωρίς παρουσία φόντου!!

Διαλεξε το δικο σου

Μοναδικά Άλμπουμ Ευχών

Φτιάχνουμε για εσάς πανέμορφα χειροποίητα αλλά και προσωποποιημένα άλμπουμ, υψηλής αισθητικής. Οι καλεσμένοι σας κολλάνε την μια φωτογραφία στο βιβλίο και αφήνουν δίπλα την ευχή ή το μήνυμα τους. Η διαδικασία για αυτούς είναι όμορφη και για το ζευγάρι αποτελεί το απόλυτο τρόπο να διατηρήσουν τις αναμνήσεις τους για πάντα! Διαλέξτε το δικό σας βιβλίο ευχών..

δεσ τα ολα

Προαιρετικές παροχές / Add-ons

Συμπληρωματικά μπορείτε  να χρησιμοποιήσετε:

Επιπρόσθετος σταθμός για Social sharing

Ο i-Pad based σταθμός μας λειτουργεί ασύρματα επιτρέποντας στους καλεσμένους σας να μοιραστούν τις φωτός, videos & gifs  μέσω email, Facebook, Twitter, SMS & Airdrop χωρίς να απασχολούν τον κεντρικό σταθμό του Mirror Booth, αποφεύγοντας έτσι τις ουρές και τις καθυστερήσεις.  Επιβάλλεται για events με περισσότερα των 200 ατόμων.

Κόκκινο χαλί με LED φωτισμό και κολωνάκια

Ολοκληρώστε την εντυπωσιακή παρουσία του Mirror Booth με κόκκινο φωτιζόμενο χαλί και 2 σετ απο κολωνάκια με σχοινί  για την τήρηση σειράς,  που ορίζουν τον χώρο λήψης & δημιουργούν μια αίσθηση ιδιωτικότητας.

Οι τιμές ισχύουν για την περιοχή της Αττικής και events εως 300 ατόμων.

Read more

Find us in Santorini